Inloggen:


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Onthouden?:


Statistieken


Er zijn 1 geregistreerde gebruikers online.
Online gebruikers:

  • Google [Bot]

Totaal aantal leden: 1018
Ons nieuwste lid is AnoukDP

Home » Articles » Contact

Articles      

Contactinformatie

 

Bij technische vragen of problemen kun je terecht in het feedbackforum of kun je ons contactformulier invullen. Heb je ideeën voor verbeteringen van de website of Sword Facts Benelux in zijn algemeenheid, dan kun je terecht in het feedbackforum.

Voor vragen over samenwerking kun je ons contactformulier invullen.

Heb je vragen over zwaarden, dan kun je natuurlijk terecht in het forum.


 

Adverteren op Sword Facts Benelux

 

De advertenties op Sword Facts Benelux hebben als doel om de kosten die door Sword Facts Benelux gemaakt worden te dekken. De adverteerders hebben geen invloed op de inhoud van deze website, noch worden er gebruikersgegevens aan adverteerders verstrekt. Sword Facts Benelux wordt wel mogelijk gemaakt door de adverteerders. Kijk dus vooral of zij iets te bieden hebben voor je!

Ook interesse in adverteren op Sword Facts Benelux? Vul dan ons contactformulier in.
Adverteren kan middels een leaderboard advertentie boven en onderaan op ons forum, of via een skyscraper advertentie aan de rechterzijde van de informatieve pagina's.


Over Sword Facts BeNeLux

 

Doelstelling

Sword Facts Benelux wil Nederlandstalige zwaard- en vechtsportliefhebbers een omgeving bieden waar ze informatie kunnen vinden over deze onderwerpen, hun interesses kunnen delen, nieuwe ideeën kunnen uiten en communiceren met gelijkgestemden.
Sword Facts Benelux is zich er van bewust dat voornoemde doelstelling alleen bereikt kan worden door het enhousiasme van gebruikers en de vraag naar informatie, welke beiden middels een interactief platform tot uiting gebracht kunnen worden.

Sword Facts Benelux hecht waarde aan het naleven van wetten, gedragsregels, normen en waarden. Sword Facts Benelux wil onafhankelijk en objectief zijn tegenover elke fabrikant, handelaar of organisatie. Tevens wordt een constructieve en prettige gebruikersomgeving als een voorwaarde gezien om de doelstellingen te bereiken. Binnen dit kader wil Sword Facts Benelux alle mogelijke vrijheid geven aan haar gebruikers.

Sword Facts Benelux wil op termijn de meest informatieve en drukst bezochte Nederlandstalige website over zwaarden, zwaardgebruik en de achtergronden zijn. Sword Facts Benelux wil goede, informatieve artikelen aanbieden en een gezellig en inhoudelijk forum bieden voor haar gebruikers.

Doelgroep

Sword Facts Benelux richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in zwaarden, aanverwante wapens en bijbehorende vechtsporten. Hierbij horen de wapens en tradities uit alle windstreken. Primair richt Sword Facts Benelux zich op volwassenen, maar indien minderjarigen informatie willen zal Sword Facts Benelux hen zo goed mogelijk informeren, binnen de kaders van de wetgeving en de veiligheid.

De regels worden gehandhaafd door

Het beheer en de moderators. Het beheer en de moderators houden zich aan "algemene forum etiquette" en de regels. Wanneer je bezwaar hebt tegen ingrepen van hen kun je terecht in het feedbackforum.

Wie werken er mee aan Sword Facts Benelux

Het beheer zorgt voor het draaiend houden van de systemen, het plaatsen van artikelen en draagt de eindverantwoordelijkheid. Moderators houden het forum netjes en overzichtelijk: foutjes die gebruikers maken bij het plaatsen van berichten kunnen zij rechtzetten, onderwerpen die off topic gaan splitsen ze af, etc. Ook houden ze in de gaten of iedereen zich wel aan de regels houdt en spreken indien nodig de personen daar op aan.
Daarnaast zijn er nog artikelschrijvers, enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor het schrijven van informatie over zwaarden en hun toebehoren. Wil jij ook een bijdrage leveren, stuur dan een PB naar een beheerder of moderator. Elke bijdrage is van harte welkom.

Home » Articles » Contact