Ideeën voor verbetering van Sword Facts BeNeLux

Mededelingen van het SFB team en de forumregels. Tevens voor alle feedback en suggesties.
Gebruikersavatar
Ger
Oprichter
Berichten: 2767
Lid geworden op: Do 19 Jan 2006 14:54
Locatie: Brabant
Contact:

Ideeën voor verbetering van Sword Facts BeNeLux

Berichtdoor Ger » Do 19 Jan 2006 15:40

Idee voor nieuwe funcionaliteit

Aangezien Sword Facts BeNeLux nog in de spreekwoordelijke kinderschoenen staat, kan het zijn dat er naar jouw mening nog functies ontbreken op dit forum of de website.

Nu staan we uiteraard altijd open voor verbeteringen. Om dit in de praktijk echter mogelijk te maken is het handig als je bij het indienen van een dergelijk verzoek wat tijd steekt in je post. We stellen de volgende informatie op prijs:
  • Beschrijving
    Wat wil je precies
  • Argumenten voor en tegen
    Probeer alvast zoveel mogelijk voor- en nadelen op te sommen. Gedurende een eventuele discussie over je voorstel zullen er ongetwijfeld nog meer opduiken, maar het geeft in ieder geval al aan dat je er goed over hebt nagedacht en dat je vindt dat de genoemde voordelen belangrijker zijn dan de nadelen
  • Implementatie
    Kijk of je een manier weet om je voorstel te implementeren. De vrijwilligers kunnen wel programmeren, maar als dat niet nodig is doen we het natuurlijk liever niet. Voor de forumsoftware die we gebruiken (phpBB) zijn al veel uitbreidingen geschreven en gepubliceerd. Kijk bijvoorbeeld eens rond tussen de modificaties van phpbb.com of de mods van phpbbhacks. Als je iets hebt gevonden, geef dan even een link, de titel van de modificatie en kopieer de beschrijving.

Post je suggestie vervolgens als nieuw onderwerp in het feedbackforum, en je ziet vanzelf hoe de andere bezoekers erover denken.

If you're not living on the edge, you're taking up too much space

Terug naar “Mededelingen en feedback”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

cron