Pagina 1 van 1

Zelf artikelen schrijven?

Geplaatst: Vr 20 Feb 2015 9:15
door Ger
Zojuist hebben we een update live gezet die het voor iedereen mogelijk maakt om zelf artikelen te schrijven!
Dit hebben we zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Ga naar de homepage, klik in de linkerbalk op "Nieuw artikel" en schrijven maar! :)
Ook als je eerder een artikel hebt geschreven, dan kun je deze bewerken door bij dat artikel op de Bewerk knop te klikken.

Je hebt hierbij de beschikking over een Rich Text Editor en je kunt afbeeldingen eenvoudig uploaden en in je artikel plaatsen. Selecteer een categorie waar het artikel onder valt, en klik op Opslaan. De rest wordt allemaal voor je geregeld: er wordt een topic aangemaakt in het forum, je naam komt erbij te staan, je artikel komt in de juiste categorie en natuurlijk ook op de homepage met een introductietekst en je avatar ernaast.

Nu is het allemaal nog heel vers, dus het kan zijn dat je nog tegen problemen aanloopt. Laat het in dat geval even weten in dit topic en we lossen het zo snel mogelijk voor je op!

PS: Voorlopig is het alleen mogelijk om artikelen te schrijven als je minimaal 50 berichten hebt geplaatst op het forum of als je eerder een artikel hebt geschreven. Het kan zijn dat we deze criteria later aanpassen.