Over Sword Facts BeNeLux

Mededelingen van het SFB team en de forumregels. Tevens voor alle feedback en suggesties.
Gebruikersavatar
Ger
Oprichter
Berichten: 2767
Lid geworden op: Do 19 Jan 2006 14:54
Locatie: Brabant
Contact:

Over Sword Facts BeNeLux

Berichtdoor Ger » Do 19 Jan 2006 15:49

Over Sword Facts BeNeLux

Sword Facts Benelux wil Nederlandstalige zwaard- en vechtsportliefhebbers een omgeving bieden waar ze informatie kunnen vinden over deze onderwerpen, hun interesses kunnen delen, nieuwe ideeën kunnen uiten en communiceren met gelijkgestemden.
Sword Facts Benelux is zich er van bewust dat voornoemde doelstelling alleen bereikt kan worden door het enhousiasme van gebruikers en de vraag naar informatie, welke beiden middels een interactief platform tot uiting gebracht kunnen worden.

Sword Facts Benelux hecht waarde aan het naleven van wetten, gedragsregels, normen en waarden. Sword Facts Benelux wil onafhankelijk en objectief zijn tegenover elke fabrikant, handelaar of organisatie. Tevens wordt een constructieve en prettige gebruikersomgeving als een voorwaarde gezien om de doelstellingen te bereiken. Binnen dit kader wil Sword Facts Benelux alle mogelijke vrijheid geven aan haar gebruikers.

Sword Facts Benelux wil op termijn de meest informatieve en drukst bezochte Nederlandstalige website over zwaarden, zwaardgebruik en de achtergronden zijn. Sword Facts Benelux wil goede, informatieve artikelen aanbieden en een gezellig en inhoudelijk forum bieden voor haar gebruikers.

Doelgroep
Sword Facts Benelux richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in zwaarden, aanverwante wapens en bijbehorende vechtsporten. Hierbij horen de wapens en tradities uit alle windstreken. Primair richt Sword Facts Benelux zich op volwassenen, maar indien minderjarigen informatie willen zal Sword Facts Benelux hen zo goed mogelijk informeren, binnen de kaders van de wetgeving en de veiligheid.

De regels worden gehandhaafd door
Het beheer en de moderators. Het beheer en de moderators houden zich aan "algemene forum etiquette" en de regels (zie de mededeling). Wanneer je bezwaar hebt tegen ingrepen van hen kun je terecht in het feedbackforum of een persoonlijk bericht sturen.

Contactinformatie
Bij problemen of forum-technische vragen kun je terecht in het feedbackforum of kun je een mail sturen naar beheer@swordfactsbenelux.nl.
Heb je ideeën voor verbetering van het forum kun je terecht in het feedbackforum.
Voor vragen over samenwerking kun je mailen naar beheer@swordfactsbenelux.nl.

Wie werken er mee aan Sword Facts BeNeLux
Het beheer zorgt voor het draaiend houden van de systemen, het plaatsen van artikelen en draagt de eindverantwoordelijkheid. Moderators houden het forum netjes en overzichtelijk: foutjes die gebruikers maken bij het plaatsen van berichten kunnen zij rechtzetten, onderwerpen die off topic gaan splitsen ze af, etc. Ook houden ze in de gaten of iedereen zich wel aan de regels houdt en spreken indien nodig de personen daar op aan.

Daarnaast is er nog de groep Artikelschrijvers. Deze groep bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor het schrijven van informatie over zwaarden en hun toebehoren. Wil jij ook een bijdrage leveren, stuur dan een PB naar een beheerder of moderator, en we voegen je toe aan de groep. Je krijgt dan toegang tot een apart gedeelte van het forum waar je aan het artikel kunt werken en feedback kunt krijgen van andere artikelschrijvers. Elke bijdrage is van harte welkom.

Meewerken aan SFB?
Sword Facts Benelux werkt volgens het principe "voor elkaar, door elkaar". Denk jij een steentje bij te kunnen dragen achter de schermen, schroom dan niet om een teamlid te contacteren. Vele handen maken licht, én gezellig werk! :D

If you're not living on the edge, you're taking up too much space

Terug naar “Mededelingen en feedback”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

cron