Pagina 1 van 1

Ontwerp website

Geplaatst: Wo 01 Feb 2006 8:29
door Ger
Hoi mensen. Zoals jullie misschien gemerkt hebben is Richard druk bezig om een mooi ontwerp te maken voor de hoofdpagina. Mijn vraag aan jullie is of jullie het mooi vinden zoals het er nu uit ziet, of jullie misschien iets missen, of iets zo fantastisch mooi vinden dat hij aan dat stuk niets meer mag doen.

Hetzelfde geldt voor het forum. Voor wat betreft het uiterlijk ben ik er ongeveer klaar mee. Op de achtergrond ben ik nog wel bezig met beveiliging en functionaliteit. Hier wederom dezelfde vraag: Vinden jullie het mooi of niet, missen jullie iets, etc.?

Ik hoor het graag!

Geplaatst: Za 11 Feb 2006 19:39
door Gast
die rapporteerfuctie kan niet werken!

niet iedereen beschikt over outlook

Geplaatst: Za 11 Feb 2006 19:56
door Ger
Inderdaad, niet iedereen heeft outlook of een andere e-mail client op zijn computer. Maar in dat geval kun je wel het e-mail adres zien en daar je hotmail, gmail of wat voor emailprovider dan ook voor gebruiken.

Heb je totaal niet de beschikking over email, dan kun je altijd nog een privé bericht sturen naar het beheer. Mocht je dat ook niet kunnen omdat je een gastgebruiker bent (zoals jij) dan kun je het hier in het feedbackforum nog aan de kaak stellen.

Zoals je ziet, mogelijkheden genoeg. De rapporteerlink is alleen maar om het allemaal nog makkelijker te maken voor de mensen met die mogelijkheden.