Pagina 1 van 1

Huanuo (Dynasty Forge) Oakeshott Xa Knight zwaard

Geplaatst: Ma 20 Nov 2017 14:14
door 30cal_Fun
Te koop: Huanuo (Dynasty Forge) Oakeshott Xa Knight zwaard

Het zwaard zelf is nieuw, nooit mee gehakt o.i.d. Specificaties van het originele zwaard kunnen gevonden worden door te zoeken op “Oakeshott Knight zwaard” en “Dynasty Forge Oakeshott Xa Knight”.
Omdat het balanspunt heel ver naar voren lag en het zwaard daardoor dus erg zwaar en traag aanvoelde is het handvat professioneel ingekort (foto's van de demontage van het oude handvat en de nieuwe angel aanwezig). De fittingen en de houten handvat-kern zijn d.m.v. Devcon epoxy stressvrij gemonteerd, die zitten dus muurvast, zullen niet loskomen of snel barsten met normaal gebruik. De grip is met leerkoord omwikkeld. Esthetisch is eigenlijk de enige belangrijke verandering dat ik de korte originele pommel moer heb vervangen door een iets langere/degelijkere.
De lengte van het nieuwe handvat is 14cm en het blad 77,5cm. Voor de rest zijn de gegevens nog vrijwel gelijk aan dat van het nieuwe zwaard.

Nieuwprijs was 400 euro + verzendkosten en het zwaard mag weg voor een VASTE prijs van 250 euro. Je krijgt dus eigenlijk een gloednieuw zwaard wat beter hanteert met de zekerheid van een degelijk gemonteerd handvat voor veel minder geld.
Ophalen kan in Arnhem, anders verzendkosten voor koper.

Voor foto's graag even mailen: louis.p@hotmail.com

Re: Huanuo (Dynasty Forge) Oakeshott Xa Knight zwaard

Geplaatst: Za 25 Nov 2017 8:01
door 30cal_Fun
Gereserveerd.

Re: Huanuo (Dynasty Forge) Oakeshott Xa Knight zwaard

Geplaatst: Di 30 Jan 2018 19:23
door 30cal_Fun
Verkocht!