Disclaimer

Mededelingen van het SFB team en de forumregels. Tevens voor alle feedback en suggesties.
Gebruikersavatar
Ger
Oprichter
Berichten: 2767
Lid geworden op: Do 19 Jan 2006 14:54
Locatie: Brabant
Contact:

Disclaimer

Berichtdoor Ger » Ma 01 Mei 2006 13:31

Disclaimer
De beheerders en moderators van dit forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door gebruik te maken van deze site stem je in met de voorwaarden en erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmaster (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

Tevens wijst het beheer erop dat wij slechts onze hobby's en interesses met elkaar delen en wij niemand aanzetten tot illegaal handelen. Indien iemand door de inhoud van de website op verkeerde ideeën gebracht wordt en daardoor zichzelf of anderen schade toebrengt (op welke wijze dan ook) kunnen de moderators of beheerders hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Eenieder blijft altijd aansprakelijk voor zijn eigen handelen. Hier wijst het beheer ook regelmatig op en verwijzingen naar de van toepassing zijnde wetten en regels zijn ter verduidelijking opgenomen in de website.
Daarbij willen we er ook op wijzen dat het beheer niet kan controleren of een bezoeker al dan niet volwassen is. Indien het vermoeden bestaat dat een gebruiker jonger is dan 18 jaar dan wijzen we de gebruiker op de risico's en de wet, maar de verantwoordelijkheid voor acties van minderjarigen kan nooit bij Sword Facts Benelux of haar medewerkers gelegd worden.

Alle reacties op het forum en alle rechten die hiermee gemoeid zijn worden eigendom van Sword Facts Benelux. Het staat Sword Facts Benelux dan ook vrij (delen of bewerkingen van) de inhoud van deze berichten naar eigen inzicht te gebruiken, aan te passen of te verwijderen.

If you're not living on the edge, you're taking up too much space

Terug naar “Mededelingen en feedback”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten

cron