Uitleg over dit subforum

Plaats hier je reacties op je artikelen, sword reviews, enz. die op de homepage staan.
Gebruikersavatar
Ger
Oprichter
Berichten: 2767
Lid geworden op: Do 19 Jan 2006 14:54
Locatie: Brabant
Contact:

Uitleg over dit subforum

Berichtdoor Ger » Vr 10 Feb 2006 12:16

De hoofdpagina (www.swordfactsbenelux.nl) is bedoeld voor algemene informatie over zwaarden en martial arts. Hierbij moet gedacht worden aan het verschil tussen diverse zwaarden (practicals<->wallhangers, oosters/westers/arabisch, enz.) begrippenlijsten, uitleg over diverse vechtsporten, enz. Ook is het de bedoeling dat er recencies komen van zowel zwaarden als zwaardwinkels.

Omdat Dragon's Roar en ik maar beperkte tijd hebben om deze informatie te schrijven zal deze informatie niet in hoog tempo verschijnen. Aan jullie daarom de vraag om aan te geven wat jullie graag zien verschijnen op de hoofdpagina. Jullie suggesties kunnen jullie hier posten. Wij zullen hiermee rekening proberen te houden. Bedenk wel dat een suggestie geen garantie is voor het verschijnen van de informatie, en dat het ook even kan duren voordat het verschijnt!

Weet je zelf misschien veel van een bepaald onderwerp en wil je die kennis delen met ons? Post je bijdrage dan ook in dit subforum. Je hoeft niet meteen bij je eerste post een compleet verhaal af te leveren, eerst even peilen hoe de interesse is kan natuurlijk ook. Je bent er geheel vrij in. Voordat iets op de hoofdpagina verschijnt zullen wij het goed bekijken en eventueel aanpassen waar nodig. Als het helemaal af is dan zullen we het op de hoofdpagina plaatsen, met de naam van de auteur erbij.

Zo wordt Sword Facts Benelux iets van ons allemaal!

Je kunt nu ook reageren op artikelen die op de hoofdpagina. Dit kan in het topic met dezelfde titel als het artikel op de hoofdpagina heeft.

If you're not living on the edge, you're taking up too much space

Terug naar “Reacties op artikelen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten

cron